You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laksecarpaccio af laks med lynsyltede rødløg, ærter og rygeostcreme

Røget laksecarpaccio af laks med lynsyltede rødløg, ærter og rygeostcreme

  • Laks
  • Forret
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Vinter
  • Røget & gravad
  • Gæstemad
  • Jul
  • Nytår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Prøv også vores opskrift på Cannelloni af røget laks

Fremgangsmåde

Skiver af røget laks fordeles på 4 tallerkener.

Løget pilles og skæres i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. 

Kog æbleeddike og honning op og hæld lagen over løgene. Lad det trække i 5 minutter. 

Skyl sukkerærter/bælgærter og snit dem groft og skråt med skal. 

Pisk rygeost og skyr sammen med salt og peber. 

Tag løg op af lagen og fordel det på den røgede laks sammen med ærterne.

Kom rygeosten i en pose/sprøjtepose og fordel i små toppe. Pynt evt. med lidt karse.

Rugbrødet i tynde skiver, bages i ovnen ved 160°C i ca. 12 minutter, indtil det er sprødt og serveres til laksen. 

Tip

Prøv også vores opskrift på Cannelloni af røget laks

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: 2 slags stenbiderrogn med dildcreme, radiser og sprødstegt rugbrød
...