You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget hellefisk med siciliansk kapersdressing

Røget hellefisk med siciliansk kapersdressing

  • Hellefisk
  • Forret
  • Røget & gravad
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Smag yoghurten til med tomatketchup og krydderier og vend estragonblade og kapers i. 

Rør koldt vand i lidt efter lidt indtil dressingen har en cremet konsistens. Dæk skålen til og sæt dressingen i køleskabet i ½-1 t. så smagen kan nå at udvikle sig.

Dæk 4 tallerkener med smukke salatblade og læg den røgede hellefisk ovenpå. Læg dressingen på ved siden af fisken men dæk den endelig ikke.

Pynt hver anretning med æggebåde, brøndkarseblade og et par kæmpekapers. Server lunt brød til.

På Sicilien serverer man denne pikante dressing til sværdfisk og friske ansjoser, men den klæder om muligt den røgede hellefisk endnu bedre.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Shanghai-rejer på ægnudler
...