You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ristet laks på dildmarinerede kartofler, hjertesalat og kapers

Ristet laks på dildmarinerede kartofler, hjertesalat og kapers

  • Laks
  • Hovedret
  • Filetportion
  • Sunde salater
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl og rens salaten.

Skær de kogte og pillede kartofler i tykke skiver.

Rist laksen i lidt olie og krydr med salt og peber.

Vend aspargeskartofler hjertesalat og kapers sammen i en gryde og lun det let. Tilsæt masser af hakket dild og anret laksen på den lune salat. Pynt med frisk estragon.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn i sprøde bagte kartofler
...