You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ovnbagt hellefisk med pesto

Ovnbagt hellefisk med pesto

  • Hellefisk
  • Hovedret
  • Filet
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Fordel risblandingen i bunden af et lavt, bredt, ovnfast fad. Smør fiskestykkernes overflade med pesto og drys et tyndt lag rasp over. Fiskestykkerne lægges herefter ned i risblandingen. Smag juicen til med peber og hæld den over risblandingen - ikke over fisken. 

Sæt fadet utildækket i en 180° C varm ovn i ca. 25 min. - eller til fisken føles fast. Hold øje med at risblandingen ikke koger tør. 

Server retten med det samme og spis eventuelt lunt brød til hvis I er meget sultne. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torsk med cremede porrer, spidskål og nye kartofler
...