You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer på speltrisotto med grillede grøntsager

Disko Bay Kutter-Rejer på speltrisotto med grillede grøntsager

  • Rejer
  • Sommer
  • Efterår
  • Hovedret
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

400 g Disko Bay Kutter-Rejer

1 løg

20 g smør

150 g perlespelt

1/2 liter hønsebouillon

50 g parmesan

1 dl fløde

1/2 dl olie

1 squash

1 fennikel

2 rødløg

1 bk. rucolasalat

salt og peber

Fremgangsmåde

Snit løget helt fint og sauter i smør, tilsæt speltkernerne og sauter kort. Hæld hønsebouillonen på og kog kernerne al dente.

Riv parmesan og pisk fløden til let flødeskum.

Skær squash, fennikel og rødløg ud i grove stykker og gnid dem med olie, salt og peber. Grill dem møre på grill eller grillpande.

Når speltkernerne er møre tilsættes parmesan og flødeskum, og retten anrettes straks i varme tallerkener med de grillede grøntsager. Drys med masser af Disko Bay Kutter-Rejer og pynt med lidt rucolasalat.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts
...