You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Krebsehaler i hummersuppe med bladselleri og grillede peberfrugt

Krebsehaler i hummersuppe med bladselleri og grillede peberfrugt

  • Forret
  • Supper
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær bladselleri i tynde skiver.

Rens og halver peberfrugterne. Grill dem ved den højest mulige temperatur i ovn/grillen, indtil skindet er helt sort. Lad dem køle af og fjern skindet. Skær peberfrugterne i tern.

Hak purløg fint.

Tilbered hummersuppen som anvist på pakken og blend den med en stavblender for at gøre den skummet (hvis den virker tyk, så tilsæt evt. lidt mælk). Steg selleri og peberfrugt i lidt olie og blend det herefter i suppen.

Placer krebsehalerne midt i en skål. Hæld suppen omkring og pynt med friskhakket purløg.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Bagt orzo m. Gochujang rejer, cherrytomater & grønkål
...