Menu

Sprødbagte torskeloins

Saftig torskefilet med knasende sprød panering

Her er den hurtige løsning til mere fisk i hverdagen. De sprødbagte torskeloins er lavet af det bedste stykke kød på torsken, rygstykket eller loins. Fisken er dækket af en lækker sprød og let dejpanering, som kan tilberedes i ovn direkte fra fryseren. Perfekt til de dage hvor man har glemt at tage noget ud af fryseren. Smagen er mild, saftig indeni og knasende udenpå – perfekt til både børn og voksne.

Sprødbagte torskeloins kan serveres med ovnbagte kartoffelbåde, hjemmerørt tatar sauce og en lækker grøn salat – en sundere version af de klassiske fish 'n' chips.

Opskrifter med sprødbagte torskeloins

Sprødbagte torskeloins er rigtig gode med nemt og enkelt tilbehør til. 


Find flere tilbehørsopskrifter her.

 

Har du svært ved at få fisk på menuen 2 gange om ugen?

 

Prøv vores nemme og hurtige hverdagsopskrifter...

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...

Køb dine Royal Greenland produkter online