Sprødbagte torskeloins
Saftig torskefilet med knasende sprød panering
Her er den hurtige løsning til mere fisk i hverdagen. De sprødbagte torskeloins er lavet af det bedste stykke kød på torsken, rygstykket eller loins. Fisken er dækket af en lækker sprød og let dejpanering, som kan tilberedes i ovn direkte fra fryseren. Perfekt til de dage hvor man har glemt at tage noget ud af fryseren. Smagen er mild, saftig indeni og knasende udenpå – perfekt til både børn og voksne.
Sprødbagte torskeloins kan serveres med ovnbagte kartoffelbåde, hjemmerørt tatar sauce og en lækker grøn salat – en sundere version af de klassiske fish 'n' chips.
Opskrifter med sprødbagte torskeloins
Sprødbagte torskeloins er rigtig gode med nemt og enkelt tilbehør til.
- Pasta i cremet sauce med estragon - en nem og hurtigt hverdagsret
- Kartofler med kant på panden - lækkert tilbehør
Find flere tilbehørsopskrifter her.