Menu

Supper

Delikate supper med fisk og skaldyr.

Royal Greenland har gjort det nemt for dig at servere delikate supper med kun de allerbedste råvarer. Vores supper er baseret på de bedste fisk og skaldyr tilsat bl.a. fine grøntsager for at opnå den bedste smag.

Alle vores supper leveres i en æske med to praktiske kogebakker a 175 g. Bakkerne tilberedes direkte fra frost enten i en gryde med kogende vand, eller ved at prikke et par huller i kogebakken og sætte den i mikrobølgeovnen.

I vores sortiment finder du tre spændende supper:

Hummersuppe

Royal Greenlands hummersuppe er garneret med stykker af hummerkød, som giver den en yderst delikat smag og konsistens.

Den lækre suppe kan bruges som den er, f.eks. serveret som en forret med brød, men er også meget velegnet som sauce til alle typer dampet, kogt eller stegt fisk.

Prøv at placere fileter af torsk eller hellefisk i et ildfast fad, overhæld med hummersuppe og tilbered i ovnen til fisken er gennemvarm – en velsmagende og let ret til hverdag serveret med ris og grønt. Eller hvad med at lave en lækker pastaret med rejer og hummersauce?

Find mere inspiration i vores store opskriftdatabase.
     

  

Rejesuppe med fine grøntsagsstykker

Rejesuppe er en lækker suppe med en fin smag af grøntsager tilsat fine, grønlandske koldtvandsrejer. Der er blandt andet tilsat gulerod, porre, løg og selleri. Fløde, hvidvin, tomat og lemonjuice giver en fin, afstemt smag, som komplementerer de delikate rejer. Suppen passer perfekt til en hurtig frokost eller som en spændende forret til dine gæster.

Vores rejesuppe er MSC-mærket , hvilket betyder, at du kan være sikker på, at rejerne kommer fra bæredygtigt fiskeri, som tager hensyn til fiskebestanden og de dyr som lever i og omkring havet.

      

 

Cremet fiskesuppe med laks, torsk og grøntsager

Royal Greenlands cremede fiskesuppe er tilsat torsk og laks i fine tern, samt bl.a. porre, gulerødder og fløde, der giver en mild, aromatisk og cremet smag. De naturligt farverige ingredienser lyser smukt op i den hvide suppe. Så ikke alene er suppen utrolig delikat, men den er også en fryd for øjet.

Suppen kan hurtigt tilberedes fra frost og serveret med brød passer den perfekt både som en delikat forret eller en let og lækker frokost.

     

 

 

 

Vores hummersuppe også kan bruges som en lækker sauce til fiskeretter

Find opskrifter her

Køb dine Royal Greenland produkter online

Mangler du en forret til dine gæster?

Tag et kig i vores opskriftsdatabase!