You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torskeloin med 2 slags rødbeder og dild

Torskeloin med 2 slags rødbeder og dild

  • Torsk
  • Hovedret
  • Efterår
  • Nytår
  • Loin
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne og skær en enkelt i helt tynde skiver. Læg den i isvand og skær resten af rødbederne ud i rustikke stykker. Bag dem under folie med knust hvidløg, olivenolie, salt og peber ved 180° C i ca. 35 min.

Skær skalotteløg i fine ringe og stil dem til side.

Rist torsken i lidt olie til den er sprød og gylden. Drys med salt.

Tag de bagte rødbeder ud af ovnen og hæld balsamico over. Tilsæt de skivede skalotteløg og smag til med salt og peber.

Anret torsken på de bagte rødbeder og pynt med de sprøde rødbedeskiver og frisk dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Salat med krebsehaler, mango og avocado med japansk soja
...