You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rubbed rødder

Rubbed rødder

  • Tilbehør
  • Efterår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

I stedet for ”den klassiske” fra Holm, som du bruger til rub, kan du blande sellerisalt, røget salt, spidskommen, chili og peber.

Fremgangsmåde

Gulerødder - gerne de små med top - og top og bund af forårsløgene gnides/rubbes og ristes af på en pande. Tilsæt eddiken og bag det hele i 5-7 minutter ved 200 grader. Kom ost og frisk timian på, når du skal servere.

Server til f.eks. panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, letpanerede rødspætter og torsk m.v.

Tip

I stedet for ”den klassiske” fra Holm, som du bruger til rub, kan du blande sellerisalt, røget salt, spidskommen, chili og peber.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprødstegt torskeloin på blomkål rødløg og kapers
...