You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget hellefisk i mangotortellini med granatæble og sprøde salater

Røget hellefisk i mangotortellini med granatæble og sprøde salater

  • Hellefisk
  • Forret
  • Vinter
  • Røget & gravad
  • Jul
  • Gæstemad
  • Nytår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl mangoerne og skær dem i tynde skiver.

Tag 1/3 af hellefisken og skær den i små tern. Rør ternene med cremefraiche og hakket purløg. Læg en lille skefuld af fyldet på hver mangoskive og fold den sammen som en tortellini.

Kernerne fra granatæblet tages ud (det er kernerne, som skal bruges) og blandes med olivenolie og balsamico.

Fordel de hele skiver hellefisk på tallerkenerne. Læg de små tortellinier hen over og drys med granatæblekerner. Pynt med blandet salat. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer som Singapore chili-krabbe med spisesalat
...