You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefiskeportioner med spinat, luftig kartoffelmos og hvidløg

Hellefiskeportioner med spinat, luftig kartoffelmos og hvidløg

  • Hellefisk
  • Hovedret
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt vand til de er fuldstændigt møre. Hæld vandet fra, tilsæt mælk og finthakket hvidløg. Kog op og pisk mosen godt igennem. Tilsæt smør, salt, peber og finthakket purløg.

Steg fisken i lidt olie og krydr med salt og peber.

Vend den rensede spinat sammen med ¼ af kartoffelpuréen. Skær citronskallen i fine strimler.

Anret den stegte fisk på lune tallerkener sammen med spinat og kartoffelblandingen samt evt. lidt ekstra kartoffelpuré. Drys til sidst retten med strimler af citronskal.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast
...