Menu
Du er her: Forside Opskrift
Hellefisk med asiatisk salat
Hellefisk med asiatisk salat http://royalgreenland.dk/Files/Billeder/rgdk/recipes/hellefisk_asiatisk_salat.jpg
<p>Bag hellefiskefileterne i et forvarmet smurt ildfast fad d&aelig;kket med k&oslash;kkenfilm i ovnen v/125&deg;C i ca 15-20 min.</p><p>Skyl salaten. Skr&aelig;l artiskokkerne indtil der kun er hjertet tilbage, sk&aelig;r i tynde strimler p&aring; mandolinjern eller med en skarp kniv, vend straks i citronsaft, for at undg&aring; at de bliver brune. Snit blegselleri og porre meget fint og l&aelig;g i isvand til det skal bruges.</p><p>Riv ingef&aelig;ren og h&aelig;ld soya p&aring; og lun igennnem i en gryde. Tils&aelig;t wasabi.</p><p>Sk&aelig;r for&aring;rsrulledejen ud i sjove faconer fx blomster, stjerner eller strimler, rist dem spr&oslash;de i ovnen. Rist sesamkernerne lidt p&aring; en t&oslash;r pande.&nbsp; Vend salat, artiskokker og lidt soyamarinade sammen, krydder med salt og peber.</p><p>Fordel salaten p&aring; tallerknerne pluk den bagte hellefisk i store brudstykker og h&aelig;ld lidt mere marinade over, drys med spr&oslash;d for&aring;rsrulledej og ristede sesamkerner, drys med dild og server straks.</p>
<xsl:value-of select="loop[@name='CustomFields']/item/recipeCookingTime" disable-output-escaping="yes"/> Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

30 min.

Hellefisk med asiatisk salat

Bag hellefiskefileterne i et forvarmet smurt ildfast fad dækket med køkkenfilm i ovnen v/125°C i ca 15-20 min.

Skyl salaten. Skræl artiskokkerne indtil der kun er hjertet tilbage, skær i tynde strimler på mandolinjern eller med en skarp kniv, vend straks i citronsaft, for at undgå at de bliver brune. Snit blegselleri og porre meget fint og læg i isvand til det skal bruges.

Riv ingefæren og hæld soya på og lun igennnem i en gryde. Tilsæt wasabi.

Skær forårsrulledejen ud i sjove faconer fx blomster, stjerner eller strimler, rist dem sprøde i ovnen. Rist sesamkernerne lidt på en tør pande.  Vend salat, artiskokker og lidt soyamarinade sammen, krydder med salt og peber.

Fordel salaten på tallerknerne pluk den bagte hellefisk i store brudstykker og hæld lidt mere marinade over, drys med sprød forårsrulledej og ristede sesamkerner, drys med dild og server straks.

PROD377

Vidste du..?

Hellefisken betragtes som en stor delikatesse af grønlænderne. Den har snehvidt, saftigt kød med en mild smag og er præget af de iskolde, rene omgivelser, den lever i.

 

Se vores hellefiskeprodukter her

Køb dine Royal Greenland produkter online

Hellefisk er sundt!

 

Hellefisk hører til blandt de fede fisketyper og har et højt indhold af både omega 3 og D-Vitamin.

 

- Læs mere om fisk og sundhed

Vores hellefisk fanges fortrinsvist med langline i de grønlandske fjorde

- Læs mere her...