Menu
Du er her: Forside Opskrift
Fiskeroulade i savoykål med persille-hvedekerner og rød peberfrugt
Fiskeroulade i savoykål med persille-hvedekerner og rød peberfrugt
Fiskeroulade i savoykål med persille-hvedekerner og rød peberfrugt http://royalgreenland.dk/Files/Billeder/rgdk/recipes/fiskeroulade_savoykaal_persille_hvedekerner.jpg
<p>Fiskefarsen r&oslash;res med hijiki tang, salt og peber. <br />De store blade af savoyk&aring;len blancheres i letsaltet vand. <br />Bladene l&aelig;gges ud som et rektangel p&aring; bagepapir, og farsen placeres herp&aring;. <br />Savoyk&aring;l og fars rulles op i bagepapir og strammes op som en &rdquo;knallert&rdquo;. Bages i ca. 35-40 min. ved 160&deg;C.&nbsp;</p><p>Rouladen k&oslash;les let inden den sk&aelig;res i skiver. Hvedekernerne koges som anvist p&aring; pakken og blandes med hakket persille, peberfrugt i tern og rapsolie. Smages til med salt og peber. Fisken anrettes med hvedekernerne og pyntes med bredbladet persille.<br />&nbsp;</p>
<xsl:value-of select="loop[@name='CustomFields']/item/recipeCookingTime" disable-output-escaping="yes"/> Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Nej
Tilberedningstid:

35-40 min. (i ovn)

Fiskeroulade i savoykål med persille-hvedekerner og rød peberfrugt

Fiskefarsen røres med hijiki tang, salt og peber.
De store blade af savoykålen blancheres i letsaltet vand.
Bladene lægges ud som et rektangel på bagepapir, og farsen placeres herpå.
Savoykål og fars rulles op i bagepapir og strammes op som en ”knallert”. Bages i ca. 35-40 min. ved 160°C. 

Rouladen køles let inden den skæres i skiver. Hvedekernerne koges som anvist på pakken og blandes med hakket persille, peberfrugt i tern og rapsolie. Smages til med salt og peber. Fisken anrettes med hvedekernerne og pyntes med bredbladet persille.
 

Tilknyttede emneord: Hovedret, Torsk,
PROD124

Vidste du..?

 

Vi har masser af spændende produkter, som gør det let fo