You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Chilibeans og Spætte

Chilibeans og Spætte

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Efterår
  • Filet
  • Fisk i ovn
  • Sommer
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rødspætterne tilberedes i ovnen direkte fra frost som anvist på pakken.

Skalotteløg og hvidløg hakkes, sten fjernes fra oliven, og peberfrugter skæres i tern. Det hele ristes af i en gryde. Tilsæt bønner, tomater skåret i tern, hakkede tomater og cayennepeber og lad det snurre i 15 minutter.

Frisk basilikum og chili på toppen og så er der fisk-chili og bønner på en fræk fredag.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer i spidskålsravioli med rejemayo og dild
...