Menu
Du er her: Forside Opskrift
Aspargeskartofler med persillecreme fraiche
Aspargeskartofler med persillecreme fraiche
Aspargeskartofler med persillecreme fraiche http://royalgreenland.dk/Files/Billeder/rgdk/recipes/Forår 2013/RG_KART_PERSILLE.jpg
<p>Skrub kartoflerne grundigt og kog dem med salt, persillestilk og evt. en timiankvist<br />Skyl og hak persille og hvidl&oslash;get fint og mix med cremefraiche, smag til med citron, salt og peber.<br />Server de afdryppede og varme kartofler med den dejlige cremefraiche.</p><p>Tip: Passer fint til <a href=/btc/sortiment/rødspætte/panerede-rødspættefileter.aspx?gt;panerede r&oslash;dsp&aelig;tter</a>, <a href=/btc/sortiment/rødspætte/fyldte-rødspætter.aspx?gt;fyldte r&oslash;dsp&aelig;tter</a>, <a href=/btc/sortiment/torsk/sprødbagte-torskeloins.aspx?oslash;dbagte torskeloins</a>&nbsp;eller<a href=/btc/sortiment/hellefisk/hellefiskefileter-og--portioner.aspx?gt;hellefisk</a>.</p>
<xsl:value-of select="loop[@name='CustomFields']/item/recipeCookingTime" disable-output-escaping="yes"/> Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

20 min.

Aspargeskartofler med persillecreme fraiche

Skrub kartoflerne grundigt og kog dem med salt, persillestilk og evt. en timiankvist
Skyl og hak persille og hvidløget fint og mix med cremefraiche, smag til med citron, salt og peber.
Server de afdryppede og varme kartofler med den dejlige cremefraiche.

Tip: Passer fint til panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins ellerhellefisk.

Tilknyttede emneord: Tilbehør, Hellefisk, Torsk, Rødspætte, Laks, Hovedret,
PROD646

Meget mere end rejer!

 

Udover vores lækre grønlandske rejer indeholder vores sortiment også mange andre fiske- og skaldyrsprodukter.

 

- Se dem alle her...

Køb dine Royal Greenland produkter online

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...

Fersk eller frossen?

 

Frossen fisk kan være helt på højde med, eller endda bedre end fersk fisk, når det kommer til smag, friskhed og næringsværdi.

 

- Læs hvorfor her...