Menu
Du er her: Forside Blog Jeppes blog

Jeppes blog

Her på siden kan du følge kokken Jeppe og læse om hans oplevelser som kok på Hotel Arctic i Ilulissat.

Jeppe Ejvind Nielsen, født d. 6/6 1974, er uddannet kok i 1999 fra en kombination af Restaurant Gammel Mønt og Restaurant Ginza (Japansk restaurant). Han kom til Grønland i 2005, hvor han startede som køkkenchef på Hotel Hans Egede i Nuuk. Han har siden arbejdet på Restaurant Nipisa også i Nuuk sammen med Rune Collin, hvorefter han startede som køkkenchef på Hotel Arctic i 2009.
Jeppe Ejvind Nielsen har som den eneste kok vundet det Grønlandske mesterskab tre gange i træk i 2006, 2007 og 2008.
Hotel Arctic vandt i 2009 hædersprisen fra ”Ny Nordisk Mad” under temaet: ”Kobling kultur og design, med mad og madkultur”.

Jeppe vil løbende skrive nye indlæg om hans hverdag som kok på Grønlands bedste hotel, tips og tricks til tilberedning af grønlandsk fisk og skaldyr og hans personlige oplevelser i og omkring Ilulissat.

Se Jeppes første indlæg i menuen til højre.