Menu
Du er her: Forside Sortiment Torsk

Torsk

Torsken er populær, når danskerne vælger fisk til middagsbordet. Med torsk kan du hurtig og nemt tilberede et lækkert måltid til hele familien.

Torskens popularitet skyldes i høj grad dens fine hvide kød, der danner store flotte flager når den tilberedes korrekt. Kødet har en ganske mild smag, som appellerer til både børn og voksne, og fisken passer både i traditionelle retter og nyere tilberedninger med masser af krydderier. Torsk kan nydes kogt, stegt, bagt, rå, røget og marineret.

Mager fisk

Torsken hører til blandt de magre fiskearter og det gør den til et godt valg, hvis du ønsker at indtage mere fisk end de af Fødevarestyrelsen anbefalede 350 g om ugen. I dette skema kan du se hvilke næringsstoffer, vitaminer og mineraler torsken indeholder.

Torskefiskeri

Torsk fra Royal Greenland kommer fra fiskeri i Barentshavet. Torskebestanden i Barentshavet er ifølge biologer stabil og efter en stor indsats fra seafood-industrien, heriblandt Royal Greenland, er fiskeriet her også velreguleret og udføres efter alle gældende love og regler.

Læs mere om Royal Greenlands fangstmetoder.
 

Inspiration til aftensmaden?

 

Prøv en af vores lækre opskrifter med torsk.

 

Se dem her...

Fisk - det sunde valg!

Fisk indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din krop

- Læs mere her...