Menu

Krebsehaler

Knaldrøde krebsehaler med dildsmag

Krebs er et rigtig fint alternativ til rejer og har fast kød med en blid smag af skaldyr. Krebsehaler er lækre som del af en skaldyrssalat eller som drys på en salat eller i en suppe.

Royal Greenlands krebs fanges bl.a. med kasteruser i Hong Hu søen, den næststørste sø i Kina, der erkendt for sin høje vandkvalitet og renhed. For at opretholde den flotte standard er fiskeopdræt ikke tilladt i søen, og hver fisker har licens til et bestemt antal krebseruser, så bestanden beskyttes. For at sikre den høje kvalitet har vi vores faste stab af inspektører, som besøger leverandørerne og inspicerer alt efter vores strenge kvalitetskrav. Krebsehalerne pilles i hånden, hvilket er med til at bevare halerne hele og sikre, at kødet bevarer sin fasthed.

Krebsehaler fra Royal Greenland er marineret med dild, som komplementerer og fremhæver den fine smag. De er pakket i en praktisk emballage, og er klar til brug efter åbning.

Inspiration til aftensmad?

 

Prøv en af vores delikate opskrifter med krebsehaler.

 

Se dem her...

Fisk - det sunde valg!

Fisk indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din krop

- Læs mere her...