Menu

Kutter-Rejer

Store saftige rejer direkte fra det iskolde nord.

Dybt nede i de rene, iskolde farvande højt mod nord fanger Royal Greenland de saftigste rejer. Vi har hos Royal Greenland længe fisket de fineste kvalitetsrejer og bragt dem til vores landingssteder omkring Diskobugten i Grønland og Gulf of St. Lawrence i Canada.

De lokale kuttere, der fanger vores Kutter-Rejer, er kun på havet få dage ad gangen. Straks efter fangst lægges rejerne på is, så de holder sig friske til de kommer i land. Her udvælges de fineste og største rejer til Kutter-Rejer serien. Den korte tid fra fangst til landing sikrer den bedste kvalitet rejer, der nænsomt koges, pilles og fryses. Se videoblog om de grønlandske fiskeres hverdag her.

Forholdene i farvandene højt mod nord er ideelle for rejer – det kolde rene vand gør at rejerne vokser meget langsomt og dermed har masser af tid til at udvikle deres helt unikke smag og fine sprøde konsistens. Du kan kende en rigtig Kutter-Reje på, at den er stor, fast og smager friskt af saltvand med en sødlig eftersmag.

Royal Greenlands Kutter-Rejer fås både frosne, i lage og beskyttet atmosfære pakning, som er klar til brug lige fra emballagen.


        

 

Opskrifter med Kutter-Rejer

De store Kutter-Rejer egner sig især godt til forretter, hvor rejen tager sig flot ud, og til højtiderne, fx påske, jul eller pinse. Få inspiration til populære opskrifter med Kutter-Rejer nedenfor:

Nem forret med Kutter-Rejer, avocado, salat og asparges, der smager fantastisk

Klassisk rejemad med Kutter-Rejer, der egner sig godt som forret

Tarteletter med rejer og asparges, hvor de klassiske tarteletter har fået et twist

Vores Kutter-Rejer fanges tæt ved kysten af mindre både og kuttere

- Læs hvordan!