Menu

Rødspættefileter

Saftige, danske rødspættefileter 

Rødspætten er en af de mest spiste fisk i Danmark, både på frokostbordet og til det varme aftensmåltid. Rødspætten har fint, hvidt kød med en mild og delikat smag. Nyd den, som den er, f.eks. dampet, eller lav din egen panering. De store, flade fileter egner sig også fint til at folde omkring lækkert fyld.

Vores rødspætter fanges i danske farvande ved hjælp af snurrevod eller garnfiskeri. Når du køber rødspætter fra Royal Greenland, kan du derfor være helt sikker på, at de ikke er fanget med bomtrawl, som er under mistanke for at skade havbunden. Derudover er vores rødspætter MSC-certificerede, hvilket betyder, de kommer fra bæredygtigt fiskeri.

   

 

Opskrifter med rødspætte

Rødspætten kan serveres på rigtig mange måder, og børnene er især glade for den benfri filet. 

Prøv for eksempel disse lækre retter:   

Du kan finde meget mere inspiration i vores store opskriftsdatabase.

Køb dine Royal Greenland produkter online

Fisk - det sunde valg!

Fisk indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din krop.

Læs mere her  

Inspiration til aftensmad?

 

Prøv en af vores lækre opskrifter med rødspætter til både børn og voksne.

 

 

Find opskrifterne her...

Rødspætter fanges blandt andet med snurrevod

 

- Læs mere her...