Menu

Danske middagsrødspætter med økologisk panering

Sprøde og velsmagende - uden æg og mælk

Vores danske middagsrødspætter med økologisk panering gør det nemt for dig at servere lækker og velsmagende fisk med god samvittighed og omtanke for miljøet. Rødspætterne indeholder heller ikke æg og mælk af hensyn til dem, der er intolerante. De består udelukkende af naturlige ingredienser - der er ingen kunstige tilsætningsstoffer i. De er desuden mærket med Grønt Nøglehul.

Rødspættene er ovnklare for at gøre det nemt for dig. De skal altså bare i ovnen direkte fra frost i ca. 25 minutter. Server dem med lækkert tilbehør, fx lyngratineret savoykål eller bøftomater gratineret med mozzarella og basilikum.

Rødspætterne er MSC-certificerede. Det vil sige, de kommer fra miljørigtigt og bæredygtigt fiskeri. Du kan læse meget mere om bæredygtigt fiskeri her.

 

Opskrifter med rødspættefileter

Rødspættefileter kan serveres på mange forskellige måder. I vores store opskriftsdatabase finder du masser af spændende opskrifter på tilbehør. Du kan også prøve en af disse to opskrifter:

 

Køb dine Royal Greenland produkter online

Inspiration til aftensmad?

 

Prøv en af vores lækre opskrifter med rødspætter til både børn og voksne.

 

 

Find opskrifterne her...

Rødspætter fanges blandt andet med snurrevod

 

- Læs mere her...