Menu

Panerede rødspættefileter

Saftige rødspættefileter med knasende sprød panering.

Det bliver ikke lettere at spise fisk! Vi har gjort arbejdet og har fileteret rødspætter af bedste kvalitet, hvorefter vi har paneret dem med vores egen rasp-blanding, som holder fisken saftig og giver en lækker sprød skorpe. Det eneste, du skal gøre er at sætte rødspætten i ovnen direkte fra frost og lave tilbehøret, men fisken er i ovnen.

Panerede rødspættefileter kan serveres både til frokost med rugbrød og hjemmerørt remoulade, eller som en hurtig aftensmad med f.eks. grøn salat og pasta.

Når du køber rødspætter fra Royal Greenland, kan du være helt sikker på, at de ikke er fanget med bomtrawl, som er under mistanke for at skade havbunden.

 

  

 

Opskrifter med panerede rødspætter

Panerede rødspættefileter er en klassiker, som ofte serveres på frokostbordet og til højtider.

Savner du inspiration til nye opskrifter med panerede rødspættefileter? Prøv vores opskrift på chilibeans og spætte, lav et klassisk stjerneskud, eller hvad med at servere rødspætten med bearnaisesauce og grønne bønner?

Fisk - det sunde valg!

Fisk indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din krop

- Læs mere her...

Har du svært ved at få fisk på menuen 2 gange om ugen?

 

Prøv vores nemme og hurtige hverdagsopskrifter...

Rødspætter fanges blandt andet med snurrevod

 

- Læs mere her...