Menu

Letpanerede rødspættefileter

Saftige rødspættefileter med tynd, sprød panering.

Vores letpanerede rødspættefileter er en nem og hurtig løsning, da fileterne blot skal tilberedes i ovnen direkte fra frost. 

Rødspættefileterne har en tynd, sprød panering, hvilket gør de letpanerede produkter til et sundere alternativ end fuldpanerede produkter. Samtidig betyder det, at produktet indeholder mere fisk og mindre panering.

De letpanerede rødspætter er ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer eller aromaer – de består udelukkende kun gode og reelle råvarer. Rødspættefileterne er krydret med citron og persille, der tilfører fisken en frisk, delikat smag, der passer perfekt sammen med f.eks. aspargeskartofler og persillecreme fraiche, der kan tilberedes mens de forstegte rødspætter passer sig selv i ovnen. 

Prøv også vores letpanerede torsk med knust peber, som har et saftigt hvidt kød med et frisk spark af peber.

 

Opskrifter med letpanerede rødspættefileter

Letpanerede rødspættefileter kan bruges i mange forskellige opskrifter, og erstatter fint de helpanerede fileter. Prøv fx at servere den letpanerede rødspættefilet med persille og citron - en lækker hverdagsret, som især egner sig godt om sommeren med nye, danske kartofler.

Prøv også vores opskrift på letpaneret rødspættefilet med pastasalat, der med garanti er et hit hos børnene.

 

Fisk - det sunde valg!

Fisk indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din krop

- Læs mere her...

Har du svært ved at få fisk på menuen 2 gange om ugen?

 

Prøv vores nemme og hurtige hverdagsopskrifter...

Rødspætter fanges blandt andet med snurrevod

 

- Læs mere her...