Menu

Varmrøget laks og hellefisk

Perfekt til forret og frokost

I vores sortiment har vi tre varianter af varmrøget fisk: grønlandsk hellefisk, laks naturel og laks med peber.

Varmrøget hellefisk er en grønlandsk delikatesse. Hellefisken er fanget i Vestgrønland med skånsomt fiskeri. På vores røgeri i Hirtshals, skæres den hele filet i portioner på 100 g, som røges i ca. 6 timer over bøgeflis for at opnå den bedst mulige kvalitet og konsistens. Resultatet er en mild og delikat røgsmag samt mørt og lækkert kød. 

Vores varmrøgede laks naturel og med peber er lavet af højkvalitets laks fra Norge. Laksen røges på vores røgeri i Hirtshals og skæres efter røgning ud i flotte portioner på 125 g, der er klar til servering i dit køkken. Den naturelle laks har en silkeblød smag og konsistens, mens varianten med peber har et krydret spark, som klæder den fede fisk rigtig godt. 

Både laks og hellefisk er sunde, fede fisk, som er rige på omega 3-fedtsyrer. Desuden indeholder de fede fisk D-vitamin, som er vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk og fosfor i vores knogler og muskler.

 

Prøv også vores GOURMET Sliced røget torsk og laks!
 

Opskrifter med varmrøget laks og hellefisk

I vores store opskriftsdatabase har vi masser af spændende opskrifter med laks og hellefisk. Produkterne egner sig specielt godt til lette forretter, salater og frokoster.

Prøv for eksempel varmrøget laks med brændt hjertesalat, rysteribs og sesamknas, eller hvad med varmrøget hellefisk med gulerødder og havtornmarinade?