Menu

Hellefiskeloins

Det bedste stykke af hellefisken

Royal Greenlands hellefiskeloins er fanget i havet omkring Grønland. Det iskolde og rene vand, der findes her, gør, at hellefisken vokser meget langsomt, så smagen har masser af tid til at udvikle sig, og kødet får en fin fast og saftig konsistens. Hellefiskens kød er meget hvidt og ensartet og bevarer saftigheden efter tilberedning.

Loins er rygstykkerne på fisken og kaldes også indimellem fiskens mørbrad! Denne udskæring er det bedste stykke kød på fisken og er meget fast og ensartet. Hellefiskeloins egner sig rigtig godt til at stege på panden eller dampe i ovnen, da de er faste og ikke så let går i stykker under tilberedningen.

 

Opskrifter med hellefiskeloins

Det lækre kød fra hellefiskeloins kan bruges på mange forskellige måder, og i mange forskellige opskrifter. Du kan både servere hellefiskeloins som en lækker hovedret, når du får gæster, som en nem hverdagsret, eller som en ekstra lækker frokost.

Her er vores bud på to retter med hellefiskeloins:

Find mange flere opskrifter med hellefisk i vores opskriftsdatabase.

Køb dine Royal Greenland produkter online

Hellefisk er sundt!

 

Hellefisk hører til blandt de fede fisketyper og har et højt indhold af både omega 3 og D-Vitamin.

 

- Læs mere om fisk og sundhed

Inspiration til aftensmad?

Prøv en af vores opskrifter med hellefisk.

 

Hellefisk egner sig også rigtig godt til gæster med sit fine, hvide kød og milde smag. 

 

Find opskrifterne her...