Menu

Hellefiskefileter og -portioner

Smukke hvide fileter med en delikat mild smag, som alle kan lide.

Royal Greenlands hellefiskeportioner og –fileter er fanget i havet omkring Grønland. Det iskolde og rene vand der findes her gør, at hellefisken vokser meget langsomt, så smagen har masser af tid til at udvikle sig og kødet får en fin fast og saftig konsistens. Hellefiskens kød er meget hvidt og ensartet og bevarer saftigheden efter tilberedning.

Hellefisk kan tilberedes på et utal af måder – steges, dampes, bages og de hele fileter med skind egner sig specielt godt til at grille. Grill blot den hele filet med skindsiden nedad på kuglegrill i ca. 20 minutter, til kødet er blevet mælkehvidt og føles fast.

Grillning giver fisken en let røgsmag, som klæder den fede fisk rigtig godt. Servér f.eks. med grillede asparges og nye kartofler. Find mere inspiration i vores store opskriftdatabase.

Vores hellefisk findes både som frosne, hele fileter med skind og som portioner, klar til at tilberede direkte fra fryseren.

    

Opskrifter med hellefisk

Mangler du inspiration til opskrifter med hellefisk, så får du her fire lækre hverdagsretter, som både er nemme og hurtige at lave og samtidig smager fantastisk:

Find flere opskrifter i vores store opskriftsdatabase!

Inspiration til aftensmad?

Prøv en af vores opskrifter med hellefisk.

 

Hellefisk egner sig også rigtig godt til gæster med sit fine, hvide kød og milde smag. 

 

Find opskrifterne her...

Ud over omega 3 indeholder fede fisk også masser af
D-vitamin.

Læs mere her!   

Vores hellefisk fanges fortrinsvist med langline i de grønlandske fjorde

- Læs mere her...