Menu

Letpaneret fisk

Sprøde og velsmagende produkter af rene råvarer 

Vi mener, at færdigretter sagtens kan være nemme OG delikate på én gang. Vores letpanerede produkter kræver kun opvarmning og er udelukkende fremstillet af rene råvarer, som du kan finde i det almindelige køkken. Den lette panering tilfører fisken en tynd, sprød stegeskorpe - og samtidig betyder den lette panering, at produkterne indeholder mere fisk, hvilket gør de letpanerede produkter til et sundere alternativ end fuldpanerede produkter.

Prøv vores letpanerede danske rødspættefileter med citron og persille, letpaneret alaskasej med citron og persille, letpaneret torsk med knust peber, eller letpaneret fiskefilet med citron og persille. Alle varianterne er ovnklare. Det betyder, de bare skal i ovnen direkte fra frost - nemt og enkelt!

 

Tilbehør til letpaneret fisk

   

Mens de letpanerede fisk er i ovnen, kan du lave et let og lækkert tilbehør imens:

 

Find flere tilbehørsopskrifter her!
 

Opskrifter på 5 minutter!


I vores kokkeskole kan du se vores huskok Mikael lave lækre hverdagsretter med fisk og skaldyr. Du finder selvfølgelig også opskriften, så du nemt kan gøre ham kunsten efter.

- Se videoerne her

Har du svært ved at få fisk på menuen 2 gange om ugen?

 

Prøv vores nemme og hurtige hverdagsopskrifter...