Menu

Fisk med glutenfri panering

Sprøde og velsmagende fisk – uden æg og mælk

Vores fisk med glutenfri panering gør det nemt for dig at servere velsmagende fisk. Vælg mellem en dansk rødspætte, sejpanetter og sprødbagt torsk, der alle har en sprød og velsmagende, glutenfri panering.

Udover at produkterne er glutenfri, indeholder de heller ikke æg og mælk af hensyn til dem, som er intolerante overfor disse produkter. Du kan også spise produkterne med god samvittighed, for alle tre varianter er MSC-mærkede. Det betyder, at fisken er fanget miljørigtigt og at den kommer fra et bæredygtigt fiskeri.

De tre glutenfri produkter er ovnklare for at gøre det nemt i en travl hverdag. Produkterne skal bare tilberedes direkte i ovnen fra frost i 20-25 minutter, så er de klar til servering. Server med let tilbehør, fx bøftomater gratineret med mozzarella og basilikum eller grønne bønner og rødløg i olivenolie med mild chili.

 

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...

MSC

 

Det lille blå MSC-logo, som findes på mange fiske- og skaldyrsprodukter, står for miljørigtigt og bæredygtigt fiskeri.

 

Læs mere om det her…