Menu

Fisk og færdig

I en travl hverdag, kan det være svært at få fisk 2 gange om ugen. I Royal Greenland har vi hjulpet dig lidt på vej. Vi kalder det ’Fisk og færdig’.

Der er mange ting at holde styr på for en moderne familie; karriere, kvalitetstid med børnene og partner, fritidsinteresser osv. I Royal Greenland har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at servere sunde og velsmagende retter med fisk i hverdagen.

Helt uden ben

Den fisk der bruges i Royal Greenlands færdigretter er helt uden ben og samtidig kan de tilberedes i ovn eller på pande direkte fra frost. Derudover leveres den i praktisk emballage, som gør det let at tage præcis den mængde ud af fryseren, du skal bruge.

Ny inspiration i hverdagen

Med lækre fiskeprodukter fra Royal Greenland bliver det let at servere fisk til hverdag. Du kan i stedet eksperimentere med lækkert tilbehør som salater, kartofler og sætte dit eget præg på retten. Få inspiration til tilbehør til fisk og skaldyr i vores store opskriftsdatabase.

Sammen med vores kok og dygtige produktudviklingsafdeling arbejder vi løbende på at udvikle nye spændende produkter og opskrifter der kan inspirere til den daglige madlavning.