Menu
Du er her: Forside Opskrift
GOURMET Sliced røget torsk med pistacienødder og granatæblevinaigrette
GOURMET Sliced røget torsk med pistacienødder og granatæblevinaigrette
GOURMET Sliced røget torsk med pistacienødder og granatæblevinaigrette http://royalgreenland.dk/Files/Billeder/rgdk/recipes/Gourmet_sliced_roeget_torsk_granataeblevinaigrette.jpg
<p>Hak og rist pistaciekernerne. Hak skalottel&oslash;get. Bland dem med granat&aelig;blekerner, citronsaft, olivenolie og grenadine til vinaigrette. Smag til med salt og peber.</p> <p>Grill br&oslash;det p&aring; en meget varm grillpande, pensl br&oslash;det med olivenolie og drys med lidt salt.</p> <p>Anret den skyllede salat p&aring; de grillede br&oslash;d, placer torsken p&aring; salaten og h&aelig;ld vinaigretten over. Pynt med friske krydderurter, fx r&oslash;d skovsyre og persille. <br /> &nbsp;</p>
<xsl:value-of select="loop[@name='CustomFields']/item/recipeCookingTime" disable-output-escaping="yes"/> Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

25 min.

GOURMET Sliced røget torsk med pistacienødder og granatæblevinaigrette

Fremgangsmåde

Hak og rist pistaciekernerne. Hak skalotteløget. Bland dem med granatæblekerner, citronsaft, olivenolie og grenadine til vinaigrette. Smag til med salt og peber.

Grill brødet på en meget varm grillpande, pensl brødet med olivenolie og drys med lidt salt.

Anret den skyllede salat på de grillede brød, placer torsken på salaten og hæld vinaigretten over. Pynt med friske krydderurter, fx rød skovsyre og persille.
 

Tilknyttede emneord: Torsk, Forret, Nyheder,
PROD870