Menu
Du er her: Forside Opskrift
3 x selleri - puré, crudité og stegte
3 x selleri - puré, crudité og stegte
3 x selleri - puré, crudité og stegte http://royalgreenland.dk/Files/Billeder/rgdk/recipes/3xselleri.jpg
<p>Skr&aelig;l selleri. Sk&aelig;r en halv selleri i meget tynde skiver p&aring; mandolin og l&aelig;g skiverne i iskoldt vand. Sk&aelig;r det resterende selleri i b&aring;de og kog dem al dente (ca. 5-6 min.). Tag ca. 12 stykker op, dup dem t&oslash;rre og steg dem gyldne p&aring; alle sider i lidt sm&oslash;r tilsat 2 hele upillede hvidl&oslash;gsfed.</p><p>Kog de resterende helt m&oslash;re. Kog fl&oslash;den op med timian og 1 fed knust hvidl&oslash;g. Sigt vandet fra de kogte selleri og blend dem med den varme fl&oslash;de. Smag til med salt og peber.</p><p>Anret de stegte selleri p&aring; pur&eacute;en og pynt med de tynde selleriskiver vendt med lidt olie, citronsaft og snittet purl&oslash;g.</p><p>Tip:&nbsp;Passer fint til <a href=/btc/Sortiment/Rødspætte/Panerede-rødspættefileter.aspx?gt;panerede r&oslash;dsp&aelig;tter</a>, <a href=/btc/Sortiment/Rødspætte/Fyldte-rødspætter.aspx?gt;fyldte r&oslash;dsp&aelig;tter</a>, <a href=/btc/Sortiment/Torsk/Sprødbagte-torskeloins.aspx?oslash;dbagte torskeloins</a>, <a href=/btc/Sortiment/Fisk-og-færdig/Meunière.aspx?gt;hellefisk eller fiskefilet meuni&eacute;re eller rugmelspaneret nords&oslash;sild</a>.</p>
<xsl:value-of select="loop[@name='CustomFields']/item/recipeCookingTime" disable-output-escaping="yes"/> Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

30 min.

3 x selleri - puré, crudité og stegte

Skræl selleri. Skær en halv selleri i meget tynde skiver på mandolin og læg skiverne i iskoldt vand. Skær det resterende selleri i både og kog dem al dente (ca. 5-6 min.). Tag ca. 12 stykker op, dup dem tørre og steg dem gyldne på alle sider i lidt smør tilsat 2 hele upillede hvidløgsfed.

Kog de resterende helt møre. Kog fløden op med timian og 1 fed knust hvidløg. Sigt vandet fra de kogte selleri og blend dem med den varme fløde. Smag til med salt og peber.

Anret de stegte selleri på puréen og pynt med de tynde selleriskiver vendt med lidt olie, citronsaft og snittet purløg.

Tip: Passer fint til panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, hellefisk eller fiskefilet meuniére eller rugmelspaneret nordsøsild.

Tilknyttede emneord: Hellefisk, Torsk, Rødspætte, Laks, Tilbehør,
PROD365

Vidste du..?

 

Vi har masser af spændende produkter, som gør det let for dig at servere fisk for hele familien i en travl hverdag!

 

Læs mere om vores Fisk og Færdig-produkter her...

Køb dine Royal Greenland produkter online

Fersk eller frossen?

 

Frossen fisk kan være helt på højde med, eller endda bedre end fersk fisk, når det kommer til smag, friskhed og næringsværdi.

 

- Læs hvorfor her...