Menu
Du er her: Forside Opskrift
Mexicana laks med grov ærtepuré, bagt mozzarella og sprød salat
Mexicana laks med grov ærtepuré, bagt mozzarella og sprød salat
Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

30 min.

Mexicana laks med grov ærtepuré, bagt mozzarella og sprød salat

Fremgangsmåde

Ærterne overhældes med kogende vand og trækker 5 min.
Vandet hældes fra, og ærterne blendes med bouillon, knust hvidløg og muskat.
Puréen smages til med salt og peber og sættes på køl.
Romaine salaten skæres i grove stykker og vendes med revet citronskal, citronsaft, fintrevet parmesanost, salt og peber.
Ostene lægges i fire små skåle og krydres med citronsaft, salt og peber.
Ostene bages i grill eller ovn ved høj varme 4-5 min.
Den optøede Mexicana laks tilberedes som anvist på pakken og serveres straks med salat, ost, puré og lunt brød.
 

Tilknyttede emneord: Laks, Hovedret,
PROD238

Få inspiration til aftensmaden.

 

Prøv en af vores lækre opskrifter med laks.

 

Se alle lakseopskrifter her…

Råvaren i vores røgede laks kommer fra havbrug i Norge

- Læs mere om laks...

Hvorfor er de fede fisk så sunde?

- Læs mere om Omega-3s sundhedsfremmende egenskaber