Menu
Du er her: Forside Opskrift
Mexicana laks i ovn med grov ærtepuré, bagt mozzarella og sprød salat
Mexicana laks i ovn med grov ærtepuré, bagt mozzarella og sprød salat
Mexicana laks i ovn med grov ærtepuré, bagt mozzarella og sprød salat http://royalgreenland.dk/Files/Billeder/rgdk/recipes/Mexicana med grov aertepure.jpg
<p>&AElig;rterne overh&aelig;ldes med kogende vand og tr&aelig;kker 5 min.<br /> Vandet h&aelig;ldes fra, og &aelig;rterne blendes med bouillon, knust hvidl&oslash;g og muskat.<br /> Pur&eacute;en smages til med salt og peber og s&aelig;ttes p&aring; k&oslash;l.<br /> Romaine salaten sk&aelig;res i grove stykker og vendes med revet citronskal, citronsaft, fintrevet parmesanost, salt og peber.<br /> Ostene l&aelig;gges i fire sm&aring; sk&aring;le og krydres med citronsaft, salt og peber. <br /> Ostene bages i grill eller ovn ved h&oslash;j varme 4-5 min.<br /> Den opt&oslash;ede Mexicana laks tilberedes i ovn som anvist p&aring; pakken og serveres straks med salat, ost, pur&eacute; og lunt br&oslash;d.</p> <p>Pr&oslash;v ogs&aring; vores opskrift p&aring; Toscana laks i ovn <a href=http://royalgreenland.dk/btc/Opskrift.aspx?ProductID=PROD234>her</a>.&nbsp;<br /> &nbsp;</p>
<xsl:value-of select="loop[@name='CustomFields']/item/recipeCookingTime" disable-output-escaping="yes"/> Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

30 min.

Mexicana laks i ovn med grov ærtepuré, bagt mozzarella og sprød salat

Fremgangsmåde

Ærterne overhældes med kogende vand og trækker 5 min.
Vandet hældes fra, og ærterne blendes med bouillon, knust hvidløg og muskat.
Puréen smages til med salt og peber og sættes på køl.
Romaine salaten skæres i grove stykker og vendes med revet citronskal, citronsaft, fintrevet parmesanost, salt og peber.
Ostene lægges i fire små skåle og krydres med citronsaft, salt og peber.
Ostene bages i grill eller ovn ved høj varme 4-5 min.
Den optøede Mexicana laks tilberedes i ovn som anvist på pakken og serveres straks med salat, ost, puré og lunt brød.

Prøv også vores opskrift på Toscana laks i ovn her
 

Tilknyttede emneord: Laks, Hovedret,
PROD238