Menu
Du er her: Forside Opskrift
Kutter-Rejer med blomkålscouscous krydret med kørvel
Ingredienser - til 4 personer
Børnevenlig: Ja
Tilberedningstid:

15 min.

Kutter-Rejer med blomkålscouscous krydret med kørvel

Fremgangsmåde

Tilbered couscous efter anvisning på pakken. Del blomkålen i buketter, skær dem i tynde skiver og læg dem i koldt vand. Blend det resterende blomkål så det får samme konsistens som couscous. Bland den afkølede couscous med det blendede blomkål, korender/rosiner og de grønne anisfrø –som ristes kort forinden. Smag til med salt, peber, citronsaft og rapsolie.
Fordel blomkålscouscous på tallerkenerne. Drys med rejerne og afslut med de sprøde blomkålsskiver, skalotteløg, revet citronskal og masser af friskplukket kørvel.
Retten kan også tilberedes med røget laks.
 

Tilknyttede emneord: Rejer, Forret,
PROD209

Bliv inspireret!

 

Vi har utallige rejeprodukter i vores sortiment - fra delikate grønlandske rejer til eksotiske varmtvandsrejer og marinerede rejer klar til brug.

Læs mere om vores rejer...

 

 

Kutter-Rejer fanges tæt ved kysten af mindre både og kuttere

- Læs hvordan!