Menu

Mikael Christensen

Mød kokken fra vores opskriftvideoer.

Mikael har udviklet mange af opskrifterne, du kan finde her på sitet, og hans speciale er fisk og skaldyr. Han er da også en vaskeægte frederikshavner-dreng, som har slået sine folder på både Restaurant Pakhuset og Brøndums Hotel i Skagen, Svinkløv Badehotel samt på restauranter i udlandet. 

 

CV

1993-1996    Kokkeelev på Hotel Stena Line i Frederikshavn

1993-1996    Fiskekok på Restaurant Pakhuset i Skagen

1996-1977    Kok på Restaurant Pakhuset i Skagen

1997-2002    Køkkenchef på Svinkløv Badehotel (sommer)

1997            Caribien som kok på privat lystyacht (vinter)

1998-1999    Erwin Lauterbach Restaurant Saison Hellerup (vinter)

2000            Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg (vinter)

2001            Restaurant Light House, Fullerton Hotel *****
                  Singapore (vinter)

2002-2008    Dommer ved kåring af årets kok i Danmark

2002-2005    Forpagter Restaurant Rosdahls i Aalborg

2005-2007    Produktchef 69° Nord Royal Greenland

2007-2008    Executive Chef Brøndums Hotel i Skagen

2009-2013    Indehaver Restaurant Kopp & Co i Hals

2013-           Grundlægger Terroir Nordic

2014-           Grundlægger og restaurantchef på Musikkens Spisehus
                   i Aalborg

2016-           Grundlægger KOKtail

 

Forfatterskab

2001            "Svinkløv Badehotel - Maden og stedet" (Solgt i over
                    35.000 eksemplarer)

2003            "Mikael Christensens fiskekogebog" (Kåret til den
                    2. bedste fiskekogebog i verden)

 

 

Fisk til middag?

 

Bliv inspireret af vores mange opskrifter med fisk og skaldyr!

 

Find opskriftdatabasen her...

Fisk - det sunde valg!

Fisk indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din krop.

Læs mere her  

Opskrifter på 5 minutter!


I vores kokkeskole kan du se vores huskok Mikael lave lækre hverdagsretter med fisk og skaldyr. Du finder selvfølgelig også opskriften, så du nemt kan gøre ham kunsten efter.

- Se videoerne her