Menu
Du er her: Forside Kokkeskole

Claus Holm

Sund mad skal ikke smage sundt!

Claus har været kok i 26 år, udgivet flere kogebøger, er smagsudvikler og foredragsholder, har rejst som kok over hele verden og har ”Sundhedsværkstedet” (foredrag/workshop), hvor der bygges bro mellem smag og sundhed. Og ikke mindst, har gennem de seneste år været en del af Go' Kur sammen med Christian Bitz i Go' Morgen Danmark på TV2.

Claus har stor fokus på sund mad, men det skal smage fantastisk! Det skal hverken være besværligt, dyrt eller kedeligt at lave sund hverdagsmad - derfor har Claus udviklet en række super enkle, men smagfulde opskrifter med Royal Greenlands fisk og skaldyr.

Claus fortæller om sig selv:

Jeg er kok, jeg hedder Claus - er 43 år gammel og jeg er vild med smagen i alt. Jeg er ikke for fin til at smage på alt her i livet! Lad os fokusere på smag og den gode råvare, om den er frossen eller fersk - så lad os sammen – skulder ved skulder - give den lidt gas. Og det behøver på ingen måde være kompliceret og tage en masse tid. Det enkle, det simple, det er oftest det bedste.
Det vi har brug for er, når nogen siger; ”Det her kære venner - det er sgu godt, det kommer fra vores nordiske naboer – det er fersk – det er frost – bare fortæl mig hvad det er, så tager jeg næste valg selv - men vær ærlig omkring din råvare og hvad du fortæller mig”.
Her synes jeg Royal G - rammer den spot on lige i r…... Det er hvad det er - det er fisk – det er røget, det er gravad - det er kogte rejer, de har brugt en fryser til nogle råvarer - jeps - sådan er det! Det behøver fisken slet ikke blive dårlig af!
Jeg har tryllet med Royal Greenlands råvarer. Vi har taget nogle valg for dig, nu tager du det næste, smag på opskrifterne, og de vil sparke tilbage. Jeg vil elske hvis du kan gøre dem endnu bedre! Gør opskrifterne til dine egne!
Det var et par ord fra Kokken – det kom fra hjertet og med et ønske om at gøre Danmark til et bedre sted at spise i!"

Find Claus's inspirerende, lækre og sunde opskrifter her!

Fisk til middag?

 

Bliv inspireret af vores mange opskrifter med fisk og skaldyr!

 

Find opskriftdatabasen her...

Fisk - det sunde valg!

Fisk indeholder masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige for din krop.

Læs mere her  

Meget mere end rejer!

 

Udover vores lækre grønlandske rejer indeholder vores sortiment også mange andre fiske- og skaldyrsprodukter.

 

- Se dem alle her...