Menu
Du er her: Forside

Plastic Change - for et miljø uden plasticforurening

Plastikforurening er i dag et stigende problem, fordi meget af den plastik, der forbruges, ender i naturen. Det vil organisationen Plastic Change sætte fokus på og skabe opmærksomhed omkring. En sag, som vi hos Royal Greenland støtter op om. 

Plastic Change er en international organisation med base i Danmark, som arbejder med dokumentation, formidling og løsninger, der skal sætte fokus på den forurening, plastik skaber i havet og miljøet som helhed.

Organisationens vision er, at "mennesket har ret til et miljø uden plastikforurening", så generationerne efter os stadig kan fange fisk og skaldyr i havene uden plastikindhold og stadig kan nyde en ren natur.

Ekspedition og udstilling

Lige nu er Plastic Change på ekspedition i Stillehavet, for at dokumentere og informere om omfanget af problemet med plastik i havene. På ekspeditionen har de bl.a. mødt den nordlige plastiksuppe og med egne øjne set, hvordan plastik i havet påvirker os allesammen.

Hjemme i Danmark kan Stillehavet dog godt virke lidt langt væk. Istedet kan udstillingen ”Et hav af plastik” også opleves på Den Blå Planet. Udstillingen, som er lavet i samarbejde med Plastic Change, kører frem til den 29. januar 2017.  

Hos Royal Greenland støtter vi op om Plastic Changes sag og deres ekspedition, så vi stadig kan blive ved med at fange fisk i et rent hav og bæredygtigt miljø.

 

Ta' med på ekspedition! Følg Plastic Change på Facebook eller se mere på deres hjemmeside her

Foto øverst: Lisbeth Engbo

 

 

 

 

Inspiration til mere fisk og skaldyr på menuen?

 

Få masser af opskriftinformation, information om nye produkter, konkurrencer og meget mere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig her.

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...

MSC

 

Det lille blå MSC-logo, som findes på mange fiske- og skaldyrsprodukter, står for miljørigtigt og bæredygtigt fiskeri.

 

Læs mere om det her…