Menu
Du er her: Forside

Supper med fisk og skaldyr

Til efteråret og vinteren skal der supper til!

Vi er dykket ned i vores opskriftsdatabase og har fundet vores bud på supper med fisk og skaldyr, der passer helt perfekt til en efterårsaften. Der er både nogle, der varmer og nogle, der skal serveres kolde. De kolde supper egner sig især godt som en lidt anderledes forret til gæster. 

Velbekomme!

Varme supper

Bagt torsk i kartoffel-/porresuppe


Cremet rejesuppe på grønærter og hytteost

Grøn karry/kokos-thaisuppe med rejer

Kinesisk rejesuppe

Nem ærtesuppe med sprød hellefisk

Rejesuppe på skaller med sprøde urter

Røget grønlandsk hellefisk ærtesuppe med ærtesuppe og ristede skorzonerrødder

Suppe med rejer og ærtepuré

Thai-fiskesuppe

 

Kolde supper

Stærk gazpacho med rejer

Forret med kold rejesuppe

 

Inspiration til mere fisk og skaldyr på menuen?

 

Få masser af opskriftinformation, information om nye produkter, konkurrencer og meget mere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig her.

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...

Fisk til middag?

 

Bliv inspireret af vores mange opskrifter med fisk og skaldyr!

 

Find opskriftdatabasen her...

Er du på Facebook?

Det er vi! Find os under Royal Greenland.