Menu
Du er her: Forside

Sæt hapsere bordet til sommerens fester!

Fisk og skaldyr kan spises til alle lejligheder året rundt - til hverdag og til fest. Men der er også noget festligt og eksklusivt forbundet med fisk og skaldyr. Her giver vi inspiration til småretter og 'hapsere', der egner sig perfekt til en lille servering til gæsterne, inden I går til bords. Alle opskrifter er hurtige at lave, så du får tid til at være sammen med dine gæster.

Kendetegnet for småretter og hapsere er, at det er små anretninger, som enten kan spises med fingrene eller ikke fylder meget på en tallerken.

Planlæg gerne i elementer, der kan tilberedes i forvejen, så er det nemt og hurtigt at anrette lige inden, gæsterne kommer. Så har du at være sammen med gæsterne og bruge mere energi på de varme retter.

Alt efter hvilken slags småret eller hapser du er på udkig efter, har vi listet nogle forskellige forslag her:

Blomkåls-panna cotta med stenbiderrogn og sprøde melbatoast

De hurtige kartoffelblinis med stenbiderrogn

Fransk reje-hors d'oeuvre (Tomates aux crevettes)

Kutter-Rejer på toastbrød med rørt smøreost

Grønlandske skalrejer i nye kartofler med krydderurtemayonnaise

Grønlandske skalrejer på sprød tapas-toast med marinerede peberfrugter

Kutter-Rejer med avocado-panna cotta

Kutter-Rejer med cremede æbler og rødløg

Kutter-Rejer med kartoffelblinis og cremefraiche

Nem lakseroulade med røget laks

Rejesurprise i vandbakkelser

Skalrejer med tre slags dip

 

Produkter til småretter og hapsere:

Kutter-Rejer

Skalrejer                       

     

GOURMETTRIM gravad laks     GOURMETTRIM røget laks   

          

Stenbiderrogn

   

 

 

 

Inspiration til mere fisk og skaldyr på menuen?

 

Få masser af opskriftinformation, information om nye produkter, konkurrencer og meget mere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig her.

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...

Hvordan fanger vi vores fisk?

 

Læs mere her!